_MG_2648

Stöd & matchning

Vi på ELVIRA Kunskapsutveckling hjälper dig att komma vidare i livet, oavsett om det är i arbetslivet eller i form av en utbildning. Vi utgår från dina önskemål, förutsättningar och behov och gör en plan tillsammans med dig, som passar just dig. 

Under din tid hos oss har du en egen handledare som stöd och bollplank. Tillsammans kartlägger ni din kompetens och gör en planering för att förbättra dina chanser till ett nytt arbete. Du träffar också en studie- och yrkesvägledare för att få kvalificerad hjälp att hitta den bästa vägen till ett arbete: vårt mål är att du ska nå dina mål! På ELVIRA kommer du bli sedd och motiverad, vi vet att alla människor har en enorm potential och att man ibland behöver få hjälp att hitta nyckeln som leder till just sin framtid.

Vi erbjuder en mängd olika seminarier, workshops, kortare utbildningar och andra aktiviteter helt utifrån vad som passar dig och dina behov bäst.

Så funkar det i stöd & Matchning

  • Du är delaktig i planeringen av dina aktiviteter
  • Vi har ett personligt och engagerat bemötande
  • Vi ger dig verktyg för att lättare få ett arbete eller börja studera
  • Utifrån dina förutsättningar och personliga mål matchar vi dig mot ditt specifika yrkes- och ämnesområde
  • Vid behov erbjuder vi kortare kurser som kan hjälpa dig till anställning

För dig som inte talar så bra svenska

ELVIRAs personal talar bl.a. engelska, arabiska, somaliska, farsi, dari, tigrinja och franska och du får tillsammans med våra svensklärare möjlighet att träna på språket så att du snabbt blir bättre på att prata och förstå svenska.

Kompetens och erfarenhet

ELVIRAs personal har lång erfarenhet av att arbeta med människor med varierande yrkes- och utbildningsbakgrund, som med vår hjälp kommit ut i arbetslivet. Vi har ett omfattande nätverk inom olika branscher och yrkesområden.Våra handledare är kvalificerade med oerhört stor erfarenhet av vägledande och coachande samtal med människor som söker arbete.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss på telefonnummer 08-411 55 00, e-post info@elvira-kunskap.se och sitter i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm.