_MG_2952Vårt kursutbud och utbildningsverksamhet är en uppskattad och populär del av vårt arbete. Vi är glada över att kunna möta våra uppdragsgivares behov, oavsett om de tillhör privat näringsliv eller offentlig sektor, i sitt arbete att kompetensstärka och vidareutveckla sina medarbetares kunskaper och förhållningssätt.

ELVIRA erbjuder kurser inom kommunikation, ledarskap, organisationsutveckling, språk, datoranvändning och ekonomi. Vi coachar, karriärplanerar och jobbmatchar såväl i grupp som individuellt. Vår utgångspunkt och filosofi är att skräddarsy varje kurs och aktivitet så att det motsvarar våra kunders behov och önskemål. Det betyder att innehåll, metodik och kurslängd anpassas helt efter kunden.

Vår filosofi

Som en del av ABF Stockholm utgör folkbildningens metoder och människosyn vårt fundament. Som idéburet företag våra deltagares framgång vårt mål. Vi är inte vinstdrivande utan har samhällsnyttiga motiv och våra kunder ser ett stort mervärde i att anlita oss som utbildningsaktör.

Vår historia och organisatoriska hemvist ger oss unik tyngd och riktning: Vi stärker individen, väcker lust för det livslånga lärandet och kan erbjuda konkreta metoder så att de nya kunskaperna omedelbart kan användas i vardagen.

Anpassade kurser

Vi utför allt från er utbildningsidé till kursstart. Vi är vana att sätta samman gedigna kurser och utbildningar trots korta deadlines. Vårt stora nätverk av handplockade pedagoger möjliggör flexibilitet och korta ledtider.

Under fliken Om ELVIRA kan du se exempel på våra tidigare uppdragsgivare.

Kurslokaler

Våra kurser hålls i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm. Här finns lokaler för all typ av verksamhet anpassade för allt från en deltagare upp till 150 åhörare. I huset finns restaurang och kafé/bar eller kök för självhushåll. Det är centralt beläget i Stockholm och nära till tåg, buss och tunnelbana.

Vi håller även kurser på er arbetsplats när det finns önskemål om det. 

 

Har du frågor eller önskemål så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se
Vi sätter gärna ihop en utbildning eller ett kurskoncept som motsvarar era behov.