Att trivas och må bra på sin arbetsplats påverkar våra liv i stort. Genom mental träning och ökad förståelse och kunskap om hur vi fungerar som människor i stressande, pressande situationer blir vi starkare och tryggare som personer.

Vi erbjuder uppskattade kurser inom bland annat mindfulness, jämställdhet och likabehandling som ger ökad insikt i hur strukturer påverkar oss och hur vi kan bryta mönster som inte är gynnsamma för vare sig organisationen eller människorna som verkar i den.

Genom att bli mer närvarande i nuet och bli medvetna om olika perspektiv och normer blir vi klokare och tryggare som individer och på så sätt bidrar vi till en mer fungerande arbetsplats och till ett mer humant samhälle. Våra pedagoger är noggrant utvalda specialister, erfarna och kunniga, och leder kurserna med engagemang och värme.

Vill du veta mer eller har du önskemål om en kurs du inte hittar här i vänstermenyn är du mer än välkommen att höra av dig. Vi är nåbara på telefonnummer 08-411 55 00 eller info@elvira-kunskap.se.